اجرای آسانسور

آسانسور یکی از مهم‌ترین تجهیزات ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری است چون در ساختمان‌های امروزه عملا جابجایی افراد و بار زیاد بدون وجود آن امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل مهندسان و معمارانی که پروژه‌های ساختمان‌سازی را اجرا می‌کنند باید به این بخش اهمیت ویژه‌ای دهند. 

اجرای آسانسور در ساختمان یک فرایند پیچیده و تخصصی است که مراحل زیادی دارد و باید توسط افراد متخصص انجام شود. به همین دلیل برای ساختمان یا پروژه‌های ساختمان سازی خود به دنبال آسانسور مطمئن و مطابق با استانداردهای بین‌المللی باشید که با نیاز‌های ساکنین همخوانی داشته باشد. پارس تک آسانرو ارائه‌دهنده‌ی انواع خدمات طراحی، ساخت و اجرای آسانسور است و از آنجایی که رضایت و اطمینان شما مهم‌ترین هدف ماست، آماده‌ایم تا در این راه به شما مشاوره دهیم و بهترین انتخابها را پیش روی شما بگذاریم.

بنر اجرای آسانسور

اجرای آسانسور در تهران

اجرای آسانسور در تهران یکی از خدمات پرتقاضا در این شهر است چون هر روز به حجم ساختمان‌ها و شهرک‌های آپارتمانی افزوده می‌شود و نیاز به شرکت نصب آسانسور در تهران هم به همین نسبت بیشتر می‌شود. به همین دلیل شرکتهای زیادی در زمینه‌ی طراحی و نصب آسانسور فعالیت می‌کنند و شما باید دقت کنید که حتما پروژه‌ی خود را به شرکتی بسپارید که دارای پروانه طراحی و مونتاژ، از وزارت صنایع و معادن و تجارت (صمت) است. 

پارس تک آسانرو یکی از شرکت‌های معتبر در زمینه‌ی خدمات آسانسور در تهران است که با داشتن مجوز یاد شده و استفاده از استانداردهای بین‌المللی، طراحی آسانسور را با بالاترین کیفیت در این شهر و شهرهای اطراف ارائه می‌دهد. شرکت پارس تک آسانرو دارای تیمی از متخصصان ماهر و با تجربه است که می‌توانند نیازهای شما را به بهترین شکل ممکن برآورده کنند.

پارس تک آسانرو خدمات متنوعی را در زمینه‌ی آسانسور ارائه می‌دهد، از جمله:

  • خدمات مشاوره آسانسور قبل از خرید آسانسور 
  • اجرای آسانسور با توجه به نیازهای مشتری و با استانداردهای بین‌المللی 
  • تامین تجهیزات آسانسور از معتبرترین برندهای دنیا 
  • نصب و راه اندازی آسانسور با بالاترین کیفیت 
  • سرویس و نگهداری آسانسور

پس اگر به دنبال شرکت نصب آسانسور در تهران هستید، پارس تک آسانرو یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست و شما می‌توانید قبل از هر اقدامی برای اطمینان از انتخاب خود، از خدمات مشاوره آسانسور بهره‌مند شوید.

مشاوره اجرای آسانسور رایگان

اجرای آسانسور در کرج

کرج، یکی از شهرهای بزرگ ایران است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و صنعتی خود، همواره شاهد توسعه و ساخت و ساز بوده است و در سالهای اخیر رشد جمعیت بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده. همین دلیل و با توجه به نیاز روزافزون به اجرای آسانسور در کرج، ، طراحی و ساخت آسانسور در این شهر به یک صنعت مهم و یکی از مشاغل مهم و پرتقاضا تبدیل شده است. 

لازم به ذکر است که افزایش جمعیت در کرج فقط محدود به مناطق مرکزی و اصلی شهر مانند رجایی‌شهر، جهانشهر، عظیمیه، گلشهر، مهرشهر و … نمی‌شود. مناطق اطراف کرج مانند هشتگرد، کردان و … هم در سالهای اخیر شاهد پروژه‌های ساختمانی زیادی بوده و هستند. به همین دلیل نیاز به اجرای آسانسور در کرج به طور ویژه‌ای در حال افزایش است.

شرکت پارس تک آسانرو یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه اجرای آسانسور در کرج است که با بهره‌گیری از کادر مجرب و متخصص و استفاده از تجهیزات مدرن، خدمات باکیفیتی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد و با سابقه‌ای طولانی و رعایت استانداردهای بین‌المللی در کنار قیمت‌های مناسب توانسته اعتماد مخاطبان را جلب کند. این شرکت انواع آسانسور هیدرولیکی و کششی را با توجه به ساختمان و خواسته‌ی کارفرما به بهترین شکل برای شما طراحی و اجرا می‌کند. 

شما با نگاهی به سابقه‌ی درخشان همکاری‌های پارس تک آسانرو در کرج و سایر شهرهای ایران می‌توانید از انتخاب این شرکت اطمینان حاصل کنید. پس اگر به دنبال خرید آسانسور هستید زمان را از دست ندهید و با پارس تک آسانرو تماس بگیرید.

مراحل اجرای آسانسور

برای اجرای آسانسور پس از بازدید از مکان و بررسی شرایط، باید زیرساخت لازم برای نصب آسانسور فراهم شود. پس از آماده سازی زیرساخت، نوبت به نصب قطعات آسانسور می رسد. و در مرحله‌ی آخر، آسانسور باید راه اندازی و آزمایش شود. در ادامه مراحل اجرای آسانسور را بیشتر توضیح می‌دهیم. این مراحل به طور کلی شامل موارد زیر می‌شود: 

  • بررسی ساختمان و انتخاب آسانسور مورد نظر

در این مرحله، مهندسان آسانسور، ساختمان را از نظر سازه‌ای و مکانی بررسی می‌کنند تا مشخص شود که بهترین نوع آسانسور کدام است و چگونه باید طراحی و اجرا شود. همچنین، مشخصات آسانسور مورد نظر، از جمله ظرفیت، سرعت، نوع سیستم محرکه، ابعاد چاه و … تعیین می‌شود.

  • طراحی و نقشه کشی آسانسور

پس از بررسی ساختمان و انتخاب آسانسور مورد نظر، مرحله‌‌ی طراحی و نقشه‌کشی آغاز می‌شود. در این مرحله طراح آسانسور به طور دقیق سازه، ابعاد و مشخصات قطعات، و نحوه‌ی نصب و راه‌اندازی را مشخص می‌کند.

  • آماده سازی چاه آسانسور

چاه آسانسور فضایی است که آسانسور در آن قرار می‌گیرد. در این مرحله، چاه مطابق با طراحی انجام شده آماده می‌شود و تجهیزات ایمنی و سایر قطعات مورد نیاز در آن نصب می‌شود. همچنین این بخش باید دیوارکشی و عایق ‌شود.

در آسانسورهای کششی، موتورخانه فضایی است که موتور و سایر تجهیزات مکانیکی آسانسور در آن قرار می‌گیرند. البته قبل از اجرای طرح از کارفرما سوال می‌شود که آیا به آسانسور با موتورخانه نیاز دارد یا بدون موتورخانه. در صورت تایید نیاز به موتورخانه، مکان آن مشخص و تجهیزات برقی مانند تابلو برق و سایر موارد در آن جایگذاری می‌شوند.

  • نصب آسانسور و قطعات

پس از آماده شدن چاه آسانسور و موتورخانه، مرحله نصب آسانسور و قطعات آغاز می‌شود. در این مرحله، سازه آسانسور، شامل ریل‌ها، کابین و سایر قطعات نصب می‌شوند. همچنین، تجهیزات مکانیکی و برقی آسانسور نیز به طور کامل جایگذاری می‌شوند.

  • نصب درب‌های طبقه و کابین

در این مرحله، در‌بهای طبقه و کابین و قاب آنها نصب می‌شود. در‌های آسانسور باید از نظر ایمنی و عملکرد، مطابق با استاندارد‌های بین‌المللی باشند و در مکانی قرار گیرند که دسترسی به آنها از تمام نقاط ساختمان آسان باشد.

  • تنظیمات نهایی و تست آسانسور

پس از نصب آسانسور و قطعات، تنظیمات نهایی انجام و عملکرد آسانسور بررسی می‌شود. در این مرحله تمامی اجزای آسانسور، از جمله سیستم محرکه، سیستم کنترل در‌بها و … تست می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که آسانسور قابل استفاده است. همچنین، ایمنی آسانسور نیز به طور کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نحوه اجرای آسانسور

همانطور که در بالا مطالعه کردید اجرای آسانسور شامل مراحل مختلفی است و اقدامات زیادی باید انجام شود که در نهایت منجر به نصب و راه اندازی آسانسور ایمن و کارآمد شود. و هر بخش نیاز به متخصصان حوزه‌ی خاص خود را دارد و باید زیر نظر افراد مجرب انجام شود. می‌توان گفت که به طور کلی نحوه اجرای آسانسور شامل دو مرحله اصلی است: 

  1. مرحله طراحی:

    در این مرحله، مشخصات کلی آسانسور از جمله ظرفیت، ارتفاع جابجایی، نیاز به موتورخانه، نوع آسانسور (کششی یا هیدرولیک)، و تجهیزات مورد نیاز تعیین می‌شود. همچنین، نقشه‌های اجرایی آسانسور تهیه می‌شود.

  2. مرحله نصب:

    در این مرحله بر اساس نقشه‌های طراحی شده، عملیات نصب و راه‌اندازی آسانسور انجام می‌شود. این عملیات شامل کلیه‌ی موارد مربوط به آسانسور مانند ساخت چاه آسانسور، نصب ریل‌ها، کابین، موتور و تجهیزات، درب‌های آسانسور و … است.

نکات مهم در اجرای آسانسور

بعد از بررسی مراحل اجرای آسانسور در ساختمان لازم است برخی نکات مهمی که در هنگام اجرای آسانسور باید به آنها توجه کرد را با هم مروی کنیم. 

  • کاربری ساختمان باید در نظر گرفته شود چون آسانسورهای مسکونی، تجاری، صنعتی و بیمارستانی دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند.
  • آسانسورهایی که برای ساختمان‌هایی با تعداد طبقات بالا طراحی می‌شوند باید ظرفیت بیشتری داشته باشند.
  • ابعاد چاه آسانسور باید با توجه به ابعاد کابین، موتور و سایر موارد به درستی تعیین شود.
  • اگر آسانسور به موتورخانه نیاز دارد، در هنگام انتخاب محل قرارگیری آن باید به دسترسی به برق و همچنین امکان تهویه‌ی مناسب توجه شود.
  • محل قرارگیری کابین باید با توجه به تعداد طبقات و مسیر حرکت آسانسور در جای مناسب تعبیه شود.
  • عایق‌بندی چاه آسانسور باید با دقت کامل انجام شود تا از ورود آب و رطوبت به داخل چاه جلوگیری شود.
  • تجهیزات باید با رعایت استانداردهای لازم انتخاب و نصب شود. در این راه می‌توانید از شرکتهای آسانسور معتبر مانند پارس تک آسانرو کمک بگیرید.
  • قبل از راه‌اندازی آسانسور، عملکرد تجهیزات باید به‌طور کامل بررسی و ایرادات احتمالی رفع شوند.

…::: بیشتر مطالعه کنید: راهنمای انتخاب آسانسور اداری و تجاری :::…

اجرای آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیکی یکی از انواع آسانسورها است که برای حرکت کابین از نیروی محرکه هیدرولیک استفاده می‌کند. در این نوع آسانسور، یک جک هیدرولیک به کابین متصل است و با پمپاژ روغن توسط موتور الکتریکی، کابین را به حرکت در می‌آورد. مراحل اجرای آسانسور هیدرولیکی شامل جزئیات زیادی است اما به طور کلی شامل موارد زیر می‌شود:

  1. ابتدا باید محل قرارگیری چاه آسانسور و موتورخانه مشخص شود. چاه آسانسور باید به اندازه کافی عمیق باشد تا جک هیدرولیک در آن قرار گیرد. موتورخانه نیز باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا موتور الکتریکی، پمپ هیدرولیک و سایر تجهیزات آسانسور در آن قرار گیرند.
  2. پس از مشخص شدن محل قرارگیری چاه آسانسور و موتورخانه، باید عملیات حفاری و بتن‌ریزی انجام شود. 
  3. در مرحله‌ی بعدی، باید تجهیزات آسانسور از جمله جک هیدرولیک، موتور الکتریکی، پمپ هیدرولیک، سیستم کنترل و سایر تجهیزات نصب شوند.
  4. در نهایت، باید کابین آسانسور نصب شود و سیستم کنترل آسانسور راه‌اندازی شود.

لازم به ذکر است که آسانسورهای هیدرولیکی معمولاً در ساختمان‌هایی با ارتفاع کمتر کاربرد دارند. 

بنر اجرای آسانسور هیدرولیکی
error: Content is protected !!